Tendencije u potrošnji hrane i pića turista u Istri (CROSBI ID 1884)
Autorska knjiga | ostalo
Podaci o odgovornosti
Ružić, Pavlo ; Milohanović, Ana
hrvatski
Tendencije u potrošnji hrane i pića turista u Istri
Predmet istraživanja u ovoj knjizi je prikupljanje relevantnih spoznaja o potrošnji hrane i pića turista na području Istre (Istarske županije). S tim u vezi nastoji se otkriti kako se turisti u Istri hrane, koje restorane posjećuju s obzirom na lokaciju i ponudu jela i pića, koja jela preferiraju (mesna, riblja, tjestenine, domaće specijalitete i sl.), koliko poznaju domaća jela i pića, kojim značajkama hrane pridaju veću pozornost (izgledu, kalorijama, zdravoj hrani i sl.), koliko često posjećuju restorane za vrijeme svog boravka u Istri, jesu li cijene hrane i pića visoke, koliko troše za hranu i piće po osobi dnevno i sl. Na temelju dobivenih podataka i spoznaja utvrđuju se tendencije u potrošnji hrane i pića.
hrana; piće; turistička ponuda; potražnja i potrošnja; tendencije
nije evidentirano
engleski
Food and Drink Consumption Tendencies of Tourists in Istria
nije evidentirano
food; drink; tourism supply; demand and consumption; tendencies
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Pula: Institut za poljoprivredu i turizam Poreč
2003.
953-97050-7-X
107
objavljeno