Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Olivijina cibalitanska kuharica, recepti rimskih autora prilagođeni 21. stoljeću (CROSBI ID 2344)

Autorska knjiga | monografija (stručna)

Ožanić, Ivana Olivijina cibalitanska kuharica, recepti rimskih autora prilagođeni 21. stoljeću. Vinkovci: Gradski muzej Vinkovci, 2004

Podaci o odgovornosti

Ožanić, Ivana

Iskra-Janošić, Ivana

hrvatski

Olivijina cibalitanska kuharica, recepti rimskih autora prilagođeni 21. stoljeću

Knjiga sadrži rimske kulinarske recepte od predjela do začina: gustum (predjelo), mensae primae (glavno jele), mensae secunde (deserti), panis (kruh), vinum (vino) Condimenta (začini) i mjere.

antika; kuhinja; recepti

nije evidentirano

engleski

Cibalean cook-book of Olivia

nije evidentirano

Roman period; cooking; recepits

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Vinkovci: Gradski muzej Vinkovci

2004.

953-70008-06-01

47

objavljeno

Povezanost rada

Arheologija