izvor podataka: crosbi
✓
Olivijina cibalitanska kuharica, recepti rimskih autora prilagođeni 21. stoljeću (CROSBI ID 2344)
Autorska knjiga | monografija (stručna)
Ožanić, Ivana
Olivijina cibalitanska kuharica, recepti rimskih autora prilagođeni 21. stoljeću. Vinkovci: Gradski muzej Vinkovci, 2004
Podaci o odgovornosti
Ožanić, Ivana
Iskra-Janošić, Ivana
hrvatski
Olivijina cibalitanska kuharica, recepti rimskih autora prilagođeni 21. stoljeću
Knjiga sadrži rimske kulinarske recepte od predjela do začina: gustum (predjelo), mensae primae (glavno jele), mensae secunde (deserti), panis (kruh), vinum (vino) Condimenta (začini) i mjere.
antika; kuhinja; recepti
nije evidentirano
engleski
Cibalean cook-book of Olivia
nije evidentirano
Roman period; cooking; recepits
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Vinkovci: Gradski muzej Vinkovci
2004.
953-70008-06-01
47
objavljeno
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove