Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Mediterranean food : concepts and trends : proceedings of the 15th International Ethnological Food Research Conference : Dubrovnik, 27 September - 3 October, 2004 (CROSBI ID 3881)

Urednička knjiga | zbornik radova s konferencije | domaća recenzija

Mediterranean food : concepts and trends : proceedings of the 15th International Ethnological Food Research Conference : Dubrovnik, 27 September - 3 October, 2004 / Lysaght, Patricia ; Rittig-Beljak, Nives (ur.) Zagreb: Institut za etnologiju i folklOris tiku (IEF), 2006

Podaci o odgovornosti

Lysaght, Patricia ; Rittig-Beljak, Nives

Prica, Ines ; Zaradija Kiš, Antonija ; Zebec, Tvrtko

engleski

Mediterranean food : concepts and trends : proceedings of the 15th International Ethnological Food Research Conference : Dubrovnik, 27 September - 3 October, 2004

Zbornik sadrži 26 znanstvenih radova o konceptu i trendovima mediteranske prehrane koji su bili izloženi na međunarodnoj konferenciji 15th International Ethnological Food Research u Dubrovniku 2004. godine

Mediterranean food ; concepts ; trends

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Zagreb: Institut za etnologiju i folklOris tiku (IEF)

2006.

953-6020-34-3

350

Biblioteka Nova etnografija;

objavljeno

Povezanost rada

Etnologija i antropologija