izvor podataka: crosbi
!
Sirarstvo (CROSBI ID 12398)
Autorska knjiga | monografija (znanstvena)
Havranek, Jasmina ; Kalit, Samir ; Antunac, Neven ; Samaržija, Dubravka.
Sirarstvo. Zagreb: Hrvatska mljekarska udruga, 2014
Podaci o odgovornosti
Havranek, Jasmina ; Kalit, Samir ; Antunac, Neven ; Samaržija, Dubravka.
Volarić, Vera i Bašić, Zoran
hrvatski
Sirarstvo
U knjizi su obrađena slijedeća poglavlja: 1. Uvod ; 2. Kvaliteta mlijeka za sirenje ; 3. Osnovni tehnološki postupci u proizvodnji sira ; 4. Zrenje sira ; 5. Tehnološke pogreške u proizvodnji sira ; 6. Mikrobiologija sira.
sir ; zrenje sira ; mikrobiologija sira ;
nije evidentirano
engleski
Cheesemaking
nije evidentirano
cheese ; ripening of cheese ; microbiology of cheese ;
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Zagreb: Hrvatska mljekarska udruga
2014.
978-953-7472-08-5
215
objavljeno
Povezanost rada
Povezane osobe
Povezane ustanove