Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Sirarstvo (CROSBI ID 746208)

Urednička knjiga | udžbenik

• Obrazovni materijal (visoko obrazovanje )

Sirarstvo / Vera Volarić i Zoran Bašić (ur.) Zagreb: Hrvatska mljekarska udruga, 2014

Podaci o odgovornosti

Havranek, Jasmina ; Kalit, Samir ; Antunac, Neven ; Samaržija, Dubravka

Vera Volarić i Zoran Bašić

hrvatski

Sirarstvo

Udžbenik "Sirarstvo" sadržajno je podijeljen u 6 poglavlja: 1) Uvod, 2) Kvaliteta mlijeka za sirenje, 3) Osnovni tehnološki postupci u proizvodnji sira, 4) Zrenje sira, 5) Tehnološke pogreške u proizvodnji sira, 6) Mikrobiologija sira.

sir ; kvaliteta mlijeka ; zrenje sira ; mikrobiologija sira ;

nije evidentirano

engleski

Cheesemaking

nije evidentirano

cheese ; milk quality ; ripening of cheese ; microbiology of cheese

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Zagreb: Hrvatska mljekarska udruga

2014.

978-953-7472-08-5

215

objavljeno

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija)