Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Probiotici u slatkovodnoj akvakulturi: unaprjeđenje proizvodnje ribe primjenom probiotika u funkciji povećanja konkurentnosti (CROSBI ID 12752)

Autorska knjiga | priručnik

Čož-Rakovac, Rozelinda ; Strunjak-Perović, Ivančica ; Topić Popović, Natalija ; Barišić, Josip ; Sauerborn Klobučar, Roberta ; Jadan, Margita Probiotici u slatkovodnoj akvakulturi: unaprjeđenje proizvodnje ribe primjenom probiotika u funkciji povećanja konkurentnosti. Zagreb: Institut Ruđer Bošković, 2015

Podaci o odgovornosti

Čož-Rakovac, Rozelinda ; Strunjak-Perović, Ivančica ; Topić Popović, Natalija ; Barišić, Josip ; Sauerborn Klobučar, Roberta ; Jadan, Margita

hrvatski

Probiotici u slatkovodnoj akvakulturi: unaprjeđenje proizvodnje ribe primjenom probiotika u funkciji povećanja konkurentnosti

Opisana je uloga i djelovanje probiotika, njihov utjecaj na ribe, načini uporabe probiotika. Opisani su rezultati istraživanja učinka Lactobacillus rhamnosus na kalifornijsku pastrvu.

akvakultura ; Lactobacillus rhamnosus ; kalifornijska pastrva

nije evidentirano

engleski

Probiotics in freshwater aquaculture

The role and action of probiotics, their impact on fish, and methods of probiotic use are described. The research results on the effect of Lactobacillus rhamnosus on California trout are also detailed.

aquaculture ; Lactobacillus rhamnosus ; rainbow trout

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Zagreb: Institut Ruđer Bošković

2015.

978-953-7941-04-8

50

objavljeno

Povezanost rada

Veterinarska medicina, Poljoprivreda (agronomija), Biotehnologija