Probiotici u slatkovodnoj akvakulturi: unaprjeđenje proizvodnje ribe primjenom probiotika u funkciji povećanja konkurentnosti (CROSBI ID 12752)
Autorska knjiga | priručnik
Podaci o odgovornosti
Čož-Rakovac, Rozelinda ; Strunjak-Perović, Ivančica ; Topić Popović, Natalija ; Barišić, Josip ; Sauerborn Klobučar, Roberta ; Jadan, Margita
hrvatski
Probiotici u slatkovodnoj akvakulturi: unaprjeđenje proizvodnje ribe primjenom probiotika u funkciji povećanja konkurentnosti
Opisana je uloga i djelovanje probiotika, njihov utjecaj na ribe, načini uporabe probiotika. Opisani su rezultati istraživanja učinka Lactobacillus rhamnosus na kalifornijsku pastrvu.
akvakultura ; Lactobacillus rhamnosus ; kalifornijska pastrva
nije evidentirano
engleski
Probiotics in freshwater aquaculture
The role and action of probiotics, their impact on fish, and methods of probiotic use are described. The research results on the effect of Lactobacillus rhamnosus on California trout are also detailed.
aquaculture ; Lactobacillus rhamnosus ; rainbow trout
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Zagreb: Institut Ruđer Bošković
2015.
978-953-7941-04-8
50
objavljeno