Handbook of Milk of Non-Bovine Mammals (CROSBI ID 15555)
Autorska knjiga | monografija (znanstvena)
Podaci o odgovornosti
Wendorff, William, L. ; Kalit, Samir
Park, Young W. ; Haenlein George F.W. ; Wendorff, William L
engleski
Handbook of Milk of Non-Bovine Mammals
Knjiga prikazuje raspoloživost, sastav i tehnologiju proizvodnje mlijeka u svijetu od sisavaca koji nisu goveda. Knjiga obrađuje osam vrsta mlijeka domaćih životinja: kozje, ovčje, bivolje, kobilje, devino mlijeko, mlijeko jaka, soba, krmače i ostalih manje značajnih vrsta ne-goveda kao i humano mlijeko. Knjiga predstavlja nadograđeno prvo izdanje, s obzirom da su od 2006. godine, kada je izašlo prvo izdanje, u znanosti proizašle mnoge nove spoznaje koje su ugrađene u ovo izdanje. Ova knjiga naglašava važnost ne-goveđeg mlijeka u svijetu različitih klimatskih i zemljopisnih područja. Potrošači suvremenog društva traže nove raznovrsnije, sofisticiranije i nutritivno vrijednije namirnice što ovoj knjizi daje veliki značaj.
milk, non-bovine mammals, processing, sheep milk
U knjizi je autor Kalit Samir zajedno s Wendorffom Williamom L. napisao poglavlje Processing of Sheep Milk.
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Wiley-Blackwell
2017.
9781119110309
222-260
objavljeno