Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi !

Handbook of Milk of Non-Bovine Mammals (CROSBI ID 15555)

Autorska knjiga | monografija (znanstvena)

Wendorff, William, L. ; Kalit, Samir Handbook of Milk of Non-Bovine Mammals. Wiley-Blackwell, 2017

Podaci o odgovornosti

Wendorff, William, L. ; Kalit, Samir

Park, Young W. ; Haenlein George F.W. ; Wendorff, William L

engleski

Handbook of Milk of Non-Bovine Mammals

Knjiga prikazuje raspoloživost, sastav i tehnologiju proizvodnje mlijeka u svijetu od sisavaca koji nisu goveda. Knjiga obrađuje osam vrsta mlijeka domaćih životinja: kozje, ovčje, bivolje, kobilje, devino mlijeko, mlijeko jaka, soba, krmače i ostalih manje značajnih vrsta ne-goveda kao i humano mlijeko. Knjiga predstavlja nadograđeno prvo izdanje, s obzirom da su od 2006. godine, kada je izašlo prvo izdanje, u znanosti proizašle mnoge nove spoznaje koje su ugrađene u ovo izdanje. Ova knjiga naglašava važnost ne-goveđeg mlijeka u svijetu različitih klimatskih i zemljopisnih područja. Potrošači suvremenog društva traže nove raznovrsnije, sofisticiranije i nutritivno vrijednije namirnice što ovoj knjizi daje veliki značaj.

milk, non-bovine mammals, processing, sheep milk

U knjizi je autor Kalit Samir zajedno s Wendorffom Williamom L. napisao poglavlje Processing of Sheep Milk.

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Wiley-Blackwell

2017.

9781119110309

222-260

objavljeno

Povezanost rada

Kemija, Poljoprivreda (agronomija), Biologija