Prehrana u turizmu: Hrana i turizam (CROSBI ID 747356)
Autorska knjiga | udžbenik | domaća recenzija
• Obrazovni materijal (visoko obrazovanje )
Podaci o odgovornosti
Gaćina, Nikolina
hrvatski
Prehrana u turizmu: Hrana i turizam
Udžbenik daje prikaz osnova znanosti o prehrani ; autohtonih hrvatskih proizvoda koji su nosioci hrvatskih i europskih oznaka kvalitete ; najčešćih prehrambenih alergena ; alternativnu hranu kod dijabetesa, laktoze intolerancije, celijakije i drugih vidova restrikcija u prehrani.
prehrana, autohtoni hrvatski proizvodi, alergeni, alternativna hrana, religijske restrikcije u prehrani, intolerancije
e-izdanje
engleski
Nutrition in tourism: Food and tourism
nije evidentirano
food, authentic Croatian products, allergens, alternative food, religious restrictions in diet, intolerance
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Šibenik: Veleučilište u Šibeniku
2016.
978-953-7566-34-0
199
objavljeno