izvor podataka: crosbi
!
Bioiskoristivost proteina životinjskog i biljnog podrijetla (CROSBI ID 784175)
Druge vrste radova | popularni rad
Matković Melki, Karmen
Bioiskoristivost proteina životinjskog i biljnog podrijetla // Hranologija. 2017.
Podaci o odgovornosti
Matković Melki, Karmen
hrvatski
Bioiskoristivost proteina životinjskog i biljnog podrijetla
Proteini predstavljaju glavni građevni materijal našeg organizma, a uključeni su u gotovo sve biokemijske procese stanica. Da bi uopće sudjelovali u metaboličkim procesima, proteini prvo moraju putem životinjskih i biljnih izvora proći složeni put probave i apsorpcije, gdje njihova bioiskoristivost igra značajnu ulogu
proteini, bioiskoristivost
nije evidentirano
engleski
Bioavailability of proteins of animal and plant origin
nije evidentirano
proteins, bioavailability
nije evidentirano
Podaci o izdanju
Hranologija
2017.
nije evidentirano
objavljeno
2459-7139