Povećanje prehrambene vrijednosti topljenog sira dodatkom izolata bjelančevina biljnog ili životinjskog porijekla
Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Povećanje prehrambene vrijednosti topljenog sira dodatkom izolata bjelančevina biljnog ili životinjskog porijekla (CROSBI ID 348640)

Ocjenski rad | diplomski rad (sveučilišni)

Tušak, Ivana Povećanje prehrambene vrijednosti topljenog sira dodatkom izolata bjelančevina biljnog ili životinjskog porijekla / Hardi, Jovica (mentor); Lučan, Mirela (neposredni voditelj) . Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2007

Podaci o odgovornosti

Tušak, Ivana

Hardi, Jovica

Lučan, Mirela

hrvatski

Povećanje prehrambene vrijednosti topljenog sira dodatkom izolata bjelančevina biljnog ili životinjskog porijekla

sažetak

ključne riječi

nije evidentirano

engleski

Sažetak

nije evidentirano

ključne riječi

nije evidentirano

Podaci o izdanju

50

23.11.2007.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek

Osijek

Povezanost rada

Drvna tehnologija