izvor podataka: crosbi
✓
Povećanje prehrambene vrijednosti topljenog sira dodatkom izolata bjelančevina biljnog ili životinjskog porijekla (CROSBI ID 348640)
Ocjenski rad | diplomski rad (sveučilišni)
Tušak, Ivana
Povećanje prehrambene vrijednosti topljenog sira dodatkom izolata bjelančevina biljnog ili životinjskog porijekla / Hardi, Jovica (mentor); Lučan, Mirela (neposredni voditelj) .
Osijek, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2007
Podaci o odgovornosti
Tušak, Ivana
Hardi, Jovica
Lučan, Mirela
hrvatski
Povećanje prehrambene vrijednosti topljenog sira dodatkom izolata bjelančevina biljnog ili životinjskog porijekla
sažetak
ključne riječi
nije evidentirano
engleski
Sažetak
nije evidentirano
ključne riječi
nije evidentirano
Podaci o izdanju
50
23.11.2007.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Osijek