Opasnosti vezane uz hranu - Propisi za vježbe
Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Opasnosti vezane uz hranu - Propisi za vježbe (CROSBI ID 745193)

Druge vrste radova | ostalo

• Obrazovni materijal (nedefinirano )

Šarkanj, Bojan Opasnosti vezane uz hranu - Propisi za vježbe / Šarkanj, Bojan (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2012. 8

Podaci o odgovornosti

Šarkanj, Bojan

Šarkanj, Bojan

hrvatski

Opasnosti vezane uz hranu - Propisi za vježbe

Propisi za vježbe iz kolegija "Opasnosti vezane uz hranu" sadrže opise za 3 vježbe - određivanje deokisnivalenola u žitaricama HPLC-om ili LC-MS/MS-om, određivanje olova u mesu te određivanje nitrata i nitrita u mesu.

trihoteceni; olovo; nitrati; nitriti

nije evidentirano

engleski

Foodborne Hazards - Laboratory manual

nije evidentirano

trichothecenes; lead; nitrate; nitrite

nije evidentirano

Podaci o izdanju

Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

8

2012.

nije evidentirano

objavljeno

Povezanost rada

Prehrambena tehnologija