Viskoznost tekućeg jogurta mjerena na različitim temperaturama i brzinama smicanja
Nalazite se na CroRIS probnoj okolini. Ovdje evidentirani podaci neće biti pohranjeni u Informacijskom sustavu znanosti RH. Ako je ovo greška, CroRIS produkcijskoj okolini moguće je pristupi putem poveznice www.croris.hr
izvor podataka: crosbi

Viskoznost tekućeg jogurta mjerena na različitim temperaturama i brzinama smicanja (CROSBI ID 381644)

Ocjenski rad | diplomski rad (sveučilišni)

Cvitković , Mario Viskoznost tekućeg jogurta mjerena na različitim temperaturama i brzinama smicanja / Samaržija, Dubravka (mentor). Zagreb, Agronomski fakultet, 2012

Podaci o odgovornosti

Cvitković , Mario

Samaržija, Dubravka

hrvatski

Viskoznost tekućeg jogurta mjerena na različitim temperaturama i brzinama smicanja

Viskoznost tekućeg jogurta mjerena na različitim temperaturama i brzinama smicanja

Viskoznost; tekući jogurta

nije evidentirano

engleski

Viscosity of fluid yoghurt at different temperatures

nije evidentirano

viscosity; joghurt

nije evidentirano

Podaci o izdanju

52

26.10.2012.

obranjeno

Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj

Agronomski fakultet

Zagreb

Povezanost rada

Poljoprivreda (agronomija), Biotehnologija, Prehrambena tehnologija