izvor podataka: crosbi
✓
Viskoznost tekućeg jogurta mjerena na različitim temperaturama i brzinama smicanja (CROSBI ID 381644)
Ocjenski rad | diplomski rad (sveučilišni)
Cvitković , Mario
Viskoznost tekućeg jogurta mjerena na različitim temperaturama i brzinama smicanja / Samaržija, Dubravka (mentor).
Zagreb, Agronomski fakultet, 2012
Podaci o odgovornosti
Cvitković , Mario
Samaržija, Dubravka
hrvatski
Viskoznost tekućeg jogurta mjerena na različitim temperaturama i brzinama smicanja
Viskoznost tekućeg jogurta mjerena na različitim temperaturama i brzinama smicanja
Viskoznost; tekući jogurta
nije evidentirano
engleski
Viscosity of fluid yoghurt at different temperatures
nije evidentirano
viscosity; joghurt
nije evidentirano
Podaci o izdanju
52
26.10.2012.
obranjeno
Podaci o ustanovi koja je dodijelila akademski stupanj
Agronomski fakultet
Zagreb