izvor podataka: crosbi
!
Influence of thermo-sonification on microbiological safety, color and anthocyanins content of strawberry juice (CROSBI ID 603890)
Prilog sa skupa u zborniku | izvorni znanstveni rad | međunarodna recenzija
Herceg, Zoran ; Lelas, Vesna ; Režek Jambrak, Anet ; Vukušić, Tomislava ; Levaj, Branka
Influence of thermo-sonification on microbiological safety, color and anthocyanins content of strawberry juice.
2013
Podaci o odgovornosti
Herceg, Zoran ; Lelas, Vesna ; Režek Jambrak, Anet ; Vukušić, Tomislava ; Levaj, Branka
engleski
Influence of thermo-sonification on microbiological safety, color and anthocyanins content of strawberry juice
Opisan je utjecaj ultrazvuka na udio antocijana u sokovima jagode.
anthcyanins; strawberry; ultrasound
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
nije evidentirano
Podaci o prilogu
2013.
objavljeno
Podaci o matičnoj publikaciji
Podaci o skupu
poster
16.09.2013-20.09.2013
Skopje, Sjeverna Makedonija
Povezanost rada
Povezane ustanove